Laatste Nieuws

27th juli 2017

Cursus ‘Red je tuin’

In september organiseert Arnhem tuiniert de ontwerpcursus ‘Red je tuin’ bij de Molenplaats in Park Sonsbeek.

 

Je hoort het steeds vaker: Tegels eruit en groen erin…. Je wil wel maar je weet niet goed hoe en wat. Je kunt wel wat hulp gebruiken. Tijdens de ontwerpcursus ‘Red je tuin’ werk je onder begeleiding aan een schetsontwerp. We bespreken de mogelijkheden van terras, schutting, paden en borders voor jouw tuin. Met dit schetsontwerp kun je thuis aan de gang.

 

Wanneer: 14-21-28 september 2017
Waar: Molenplaats, Sonsbeek
Tijd: 19:30 uur- 22:00 uur
Kosten: € 110,00 incl. koffie/ thee

 

Geïnteresseerd? Stuur dan voor 3 september 2017 een mail naar info@bloemenindetuin.nl. De workshop is geschikt voor tuinen met een maximale grootte van 150 m2 of een gedeelte er van.

 

Heb je al een ontwerp liggen, maar weet je niet welke beplanting geschikt is voor jouw tuin? In november start de cursus ‘Beplantingsplan maken’. Deze cursus kun je ook volgen zonder eerst de ontwerpcursus te doen.

 

Arnhem tuiniert is het initiatief van Anthonetta van Bergenhenegouwen (Bloemen In de tuin) en Moniek de Bakker (Tuin van de buren). Beiden zijn tuinontwerper & hovenier en ontwerpen tuinen mét beplanting. Want een tuin zonder planten is geen tuin. Met Arnhem tuiniert hebben zij hun groene vingers ineen geslagen om Arnhem nog groener te maken.

Reageren?