Laatste Nieuws

13th maart 2017

Maak Gelderland mooier

Heeft u een inspirerende idee om Gelderland mooier te maken? Doe dan mee! En stuur uw idee in dat de kwaliteit van een zelf gekozen gebied verbetert. Meedoen kan tot 7 mei 2017.

 

Maak kans op €10.000
Met deze prijsvraag wil de Provincie bouwstenen verzamelen voor een mooier Gelderland. Het beste idee wint een prijs van €10.000. Er is ook een aanmoedigingsprijs van €5.000. Het is de bedoeling om met de geldprijzen deze ideeën verder uit te werken. De overige inzenders winnen in ieder geval aandacht op het forum ‘Maak Gelderland mooier’. Doe dus mee!

 

Bekendmaking en uitreiking
Bekendmaking en uitreiking van de prijs vinden plaats tijdens het Provinciaal Jaarcongres: Gelderland ziet ruimte, op 7 juni 2017.

 

Informatiebijeenkomst voor deelnemers
Op 23 maart 2017 is er een bijeenkomst om (potentiële) deelnemers verder te informeren over de prijsvraag.

 

Locatie: Hotel Haarhuis, Stationsplein 1 in Arnhem
Tijdstip: van 16.00 – 20.00 uur
Forum Maak Gelderland Mooier

 

Meer informatie over deelname en aanmelding kunt u vinden op forum Maak Gelderland Mooier. Op dit forum wisselen de deelnemers van gedachten over de kwaliteiten van de Gelderse leefomgeving. Ook werkt de Provincie hier gaandeweg aan de samenstelling van de gebiedenatlas Gelderland. De prijsvraag Maak Gelderland Mooier draagt daaraan bij.

Reageren?