Laatste Nieuws

4th september 2017

Organisatietalent voor stadslandbouwproject gezocht

Heb jij organisatietalent en wil je Stadslandbouw Mooieweg helpen om een succesvolle crowdfunding campagne te organiseren? Vind je het leuk om via social media en andere kanalen aandacht te genereren voor een goed doel? Dan kun jij helpen bij de crowdfunding actie die ze binnenkort willen starten! Kom het crowdfunding team versterken, samen met nog twee andere vrijwilligers word je de motor van de campagne. Leuk en leerzaam!

 

Crowdfunding waarvoor? 
Om van Stadslandbouw Mooieweg een échte groene stadsoase te maken willen ze minder steen, meer groen en meer ruimte voor ontspanning en ontmoeting op het terrein. Daarvoor is samen met vrijwilligers en buren een plan gemaakt. Om dat te kunnen realiseren is geld nodig en hulp bij de uitvoering. Naast subsidieaanvragen bij fondsen wil het stadslandbouwproject ook via crowdfunding geld ophalen en aandacht genereren.

 

Wat houdt het in?
De campagne start medio september en loopt tot en met oktober. In die tijd moet er veel gebeuren: social media, flyeren, publiciteit, organisatie van activiteiten etc. Er zijn genoeg handen om te helpen, maar Stadslandbouw Mooieweg zoekt iemand die het leuk vindt om te organiseren en te coördineren. Interesse? Mail naar: slbmooieweg@gmail.com of bel met 06-19913824.

Reageren?