Vrijwilligers voor De Vlindertuin gezocht

Vrijwilligers voor De Vlindertuin gezocht

In 2005 kreeg het IVN afdeling Arnhem het beheer over een bramenwildernis rondom de heuvel in park Zypendaal, om er een vlindertuin van te maken. Door de inzet van in het begin een groot aantal vrijwilligers is er na een aantal jaren een tuin ontstaan waar bezoekers veel waardering voor hebben en waar in de loop van overgang van bramenbos naar vlindertuin steeds meer vlinders en andere insecten worden waargenomen en geteld.

Er is nu behoefte aan hulp van nieuwe vrijwilligers. Er wordt in De Vlindertuin gewerkt op maandag- en donderdagochtend van ca.9.30 uur tot 12.00 uur, maar iedereen die op een van deze ochtenden een uurtje over heeft voor de vlinders is van harte welkom.

Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken. Kennis van planten, bijen en vlinders is niet noodzakelijk, wel handig. Belangrijker is dat je zelfstandig kunt werken, er is namelijk geen echte begeleiding. Gereedschap is aanwezig. Locatie: Parkweg (tegenover Brasserie de Boerderij, rechts naast het parkeerterrein).

Ben je geïnteresseerd? Neem contact op met IVN Arnhem of kom vrijblijvend langs op een werkochtend.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief