Initiatieven

Guerilla Boeren

Arnhem
Initiatief

Stel je voor dat je door jouw wijk wandelt, de lucht gevuld met de zoete geur van fruitbloesems, zoemende insecten, en dat buren samenkomen om heerlijke, onbespoten vruchten te oogsten. Deze visie vol leven, verbinding en duurzaamheid ligt binnen handbereik. Want wij geloven dat actie de sleutel tot verandering is.

Guerrilla boeren zijn pioniers, gedreven door een gemeenschappelijke passie voor eerlijk en lokaal voedsel, eigenaarschap, verbondenheid en klimaatactie. In een tijd waarin gemeentelijke middelen vaak tekortschieten, nemen de guerrilla boeren het heft in eigen handen. Ze planten fruit- en notenbomen in openbare ruimtes, transformeren grauwe plekken in groene oases, en verenigen buurten in het proces.

Met de steun van vrijgevige donaties van medeburgers kunnen we deze groene revolutie voortzetten. Samen creƫren we niet alleen een overvloed aan verse, lokale producten, maar ook een gevoel van betrokkenheid en trots in de buurt. Guerrilla boeren geloven dat echte verandering van onderop begint en dat we, door samen te werken, onze omgeving kunnen transformeren en een duurzame toekomst kunnen bouwen.

Kijk voor meer informatie op de website van Guerilla Boeren

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief