Initiatieven

Siza De Buitenplaats

Schuytgraaf
Organisatie

De Buitenplaats, onderdeel van zorginstelling Siza, is gevestigd in een unieke gerestaureerde boerderij in de Arnhemse wijk Schuytgraaf aan de rand van park Lingezegen. Bij de Buitenplaats werken mensen met een beperking. Ze worden begeleid door deskundige vakmensen, zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen in hun vak. Door de gedrevenheid van de mensen en de goede begeleiding zijn alle gemaakte producten van hoge kwaliteit.

Hier geniet je van een kop koffie en een lekkere lunch in het restaurant of op het zonnige terras. Breng een bezoek aan de dieren van de kinderboerderij of ontdek unieke kunstwerken in de kunstuitleen. Vind een bijzonder cadeau in de winkel of organiseer een zakelijke bijeenkomst of vergadering in een van de veelzijdige ruimtes.

Kabouterpad
De Buitenplaats heeft een prachtige route uitgestippeld waar kinderen op speelse wijze de natuur ervaren. Ze maken kennis met kruiden, groentes, wilde planten en dieren. De kleintjes gaan op pad met een goed gevuld knapzakje met lekkers. Het kabouterpad is leuk voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Vers voor thuis
Bij De Buitenplaats is allerlei lekkers en moois te koop voor thuis. Drink thee uit de pluktuin of pluk een mooi boeket. En er zijn heerlijke verse groenten en fruit uit de moestuin te koop.

Meer informatie vind je op de website van De Buitenplaats.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief