Initiatieven

Voedselboswinkel Klein Stettyn Deli

Oosterbeek
Organisatie

De eerste Voedselboswinkel van Nederland. Welkom bij Klein Stettyn Deli: een oase van smaak en duurzaamheid, waar de natuur onze leidraad is. Stap binnen in onze wereld van voedselbossen, waar we trots de overvloed van moeder aarde vieren. Bij ons vind je een unieke collectie van verse oogst, planten en verwerkte producten, allemaal afkomstig uit ons eigen en andere prachtige voedselbossen in Nederland.

Elk item en elke plant in onze winkel is met zorg geselecteerd en met liefde geteeld op duurzame wijze. Van knapperige noten en sappig fruit tot aromatische kruiden en gedroogde paddenstoelen, we bieden een breed scala aan verse en seizoensgebonden lekkernijen. Bovendien hebben we een assortiment van zorgvuldig verwerkte producten, zoals jams, siropen en gedroogde kruiden, waarmee je de smaak van de natuur in huis haalt.

Onze missie is om een brug te slaan tussen mensen en de natuurlijke wereld om ons heen. We willen je inspireren om bewuste keuzes te maken en de schoonheid van voedselbossen te ontdekken. Bouwend aan een lokaal, veerkrachtig en biodivers voedselsysteem.

Meer weten? Bezoek de website van Klein Stettyn.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief