Een groene kersttraditie; adopteer een kerstboom

Een groene kersttraditie; adopteer een kerstboom

Vier dit jaar je kerst met hart voor de natuur. Adopteer een kerstboom bied je de unieke mogelijkheid om een biologisch gekweekte kerstboom te adopteren die na de feestdagen terugkeert naar de kwekerij om verder te groeien.

Een kerstboom van Adopteer een kerstboom kan 3 tot 5 keer worden herplant. Daarna kan hij met pensioen en krijgt hij een definitieve standplaats. Wie dat wil, kan zo zijn eigen (gemerkte) boom een aantal jaren achter elkaar thuis adopteren.

Tellen we alle bomen vanaf het startjaar bij elkaar op, dan kunnen we zonder overdrijving zeggen dat er duizenden bomen van de brandstapel zijn gered door Adopteer een kerstboom.

In totaal worden er meer dan 3000 bomen geadopteerd. Met 200 geadopteerde bomen in Arnhem zetten we de traditie van duurzaamheid voort. Elke boom wordt gekweekt zonder kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen

Stadsboerderij Presikhaaf is een van de locaties waar je een boom kunt adopteren op zaterdag 9 en zondag 10 december tussen 10.00 en 16.00 uur. Kun je daar meteen een bezoekje brengen aan de kinderboerderij, de bijentuin en de boerderijwinkel.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief