Gezond natuurwandelen in Arnhem

Gezond natuurwandelen in Arnhem

Stichting Gezond Natuur Wandelen start vanaf 5 februari 2022 met gratis wekelijkse natuurwandelingen in Arnhem, op zaterdagochtend om 10.00. Startpunt van de wandelingen is bezoekerscentrum Molenplaats Sonsbeek aan de Zijpendaalseweg 24A.

Gezond Natuurwandelen werkt hiervoor samen met Stichting Welzijn Ouderen Arnhem (SWOA), Sportbedrijf Arnhem, Groen Arnhem, Natuurcentrum Arnhem en IVN. Het zijn wandelingen van een uur in het groen van de stad, in verschillende tempo’s. Na afloop wordt er samen koffie gedronken (op eigen kosten). Iedereen is welkom!

De wandelingen zijn vooral bedoeld voor mensen die meer willen bewegen en dat graag samen met anderen willen doen. Onderweg kan een begeleider kort iets vertellen over de natuur of het groen in de omgeving. Na afloop van een wandeling kunt u iets drinken en samen napraten. Samen wandelen in het groen is goed voor lichaam een geest. Steeds meer mensen ontdekken dit: “het is ontzettend fijn om elkaar iedere week te zien en te spreken, tijdens het wandelen of erna als we aan de koffie gaan.

Wilt u meer bewegen? Nieuwe mensen ontmoeten? Dan is Gezond Natuur Wandelen wellicht iets voor u. Aanmelden als wandelaar of potentieel begeleider kan per mail bij projectleider Ronald van Zon. Meer informatie over Gezond Natuur Wandelen is te vinden op de website van Gezond Natuurwandelen. U kunt natuurlijk ook gewoon een keer meelopen om te ervaren of het iets voor u is.

“Samen wandelen in de natuur en het groen in de stad”

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief